God sommer!

Vi som skriver artikler her på Gullstandard tar nå en pause. Vi har planlagt en artikkel for publisering omtrent midt i juli, men høyst sannsynlig vil det neppe kommet nye artikler her før mot slutten av sommeren.

Vi ønsker alle våre lesere en svært god sommer. 

4 kommentarer til «God sommer!»

  1. Ja, med ønske om en strålende sommer, Vegard, og må takke for alle interessante og informative artikler. Ser frem til august/september.
    Nå leser jeg for første gang «Invariances» av Robert Nozick. Boken ble utgitt i 2001, året før Nozick døde. En forfatter og filosof jeg setter veldig stor pris på. Det inntil han ble «soft» og nærmest forkastet sine tidligere (korrekte) konklusjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *