Nikki Haley

Vi har et par ganger tidligere gitt uttrykk for at vi anser Nikki Haley som den minst ille av de som forsøker å bli nominert som Republikanernes presidentkandidat, og at vi derfor på en nokså tilbakeholden måte har gitt henne vår støtte.

Nå er vi blitt gjort oppmerksom på at Haley nylig uttalte at dersom hun blir president vil hun arbeide for å forby muligheten til å poste innlegg anonymt på Internett. Innlegg skal kunne publiseres anonymt, men skribentens ID må verifiseres.

Dette gjør at Nikki Haley er helt uakseptabel for oss.

2 kommentarer til «Nikki Haley»

  1. Hun vil visstnok også at IT-selskaper skal tvinges til å vise sine algoritmer for sosiale medier til staten. Hennes første tiltak ifølge et nylig intervju.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *