Nytt fra Gullstandard: podkaster

Her på Gullstandard har vi publisert et stort antall nyhetskommentarer, artikler som både vurderer aktuelle saker ut fra en prinsipiell grunnholdning som støtter individuell frihet, og som bringer frem i lyset fakta som mainstreammedia fortier eller forsøker å dempe viktigheten av. Dette skal vi fortsette å gjøre, men nå skal vi også publisere podkaster hvor personer tilknyttet foreningen Gullstandard vil kommentere aktuelle hendelser.

Siden det er valg til høsten, vil de første podkastene ta for seg noen generelle trekk om situasjonen i Norge og om partiene, både de store som er representert på Stortinget, og de små som antagelig ikke har så store sjanser til å komme inn i kommunestyrene ved dette valget.

Disse podkastene vil bli publisert på Gullstandards YouTube-kanal. Der kan man også finne tekst-til-tale-versjoner av noen av de nyhetskommentarene som er blitt publisert i det siste, dette slik at man kan lytte til dem heller enn å lese dem.

Den som er ansvarlig for denne satsingen er Magnus Hermansson.

Som sagt, i tiden fremover vil det komme noen podkaster, men det vil sannsynligvis ikke kommet noen skrevne nyhetskommentar før etter sommeren.

Vi vil derfor også benytte anledningen til å ønske alle våre mange lesere en riktig god sommer.

Gullstandards YouTube-kanal er å finne her:

https://www.youtube.com/@Gullstandard

Henvendelse kan sendes til post att gullstandard dot no. 

2 kommentarer til «Nytt fra Gullstandard: podkaster»

  1. Ja, super bra nyhet.
    GULLSTANDARD Podcast blir moro og interessant. Det ser jeg frem til å høre på. Ønsker deg og alle i -Gullstandard- en riktig god sommer.
    Vennlig hilsen,
    Fleming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *